Ny startside i rekrutteringsmodulen

Nå får du oversikt over alle prosesser fra forsiden av rekrutteringsmodulen i HR-selvbetjening, med raske innganger til egne aktiviteter.

– Dette er en veldig stilig nyhet. Endringen gir alle ledere tilgang til viktig styringsinformasjon som tidligere har ligget litt gjemt, sier Olav Schjølberg HR-forvaltning.

Så skal vi ile til og opplyse at den nye forsiden ikke er produksjonssatt riktig ennå. Stadig testes det, men Schjølberg og kollega Tone Ausen regner med at den vil være klar før jul, eventuelt rett over nyttår.

– Det er bare å følge med på HR systemforvaltning på intranett, vi gir et pip når det hele er klart, sammen med en enkel hurtigguide, sier Ausen.

lederdashbord_article_1265
ALT PÅ EN PLASS. Webcruiters nye forside for ledere gir mye nyttig styringsinformasjon på ett klikk.

Utvikler kommunen
De to mener endringene skal være relativt selvforklarende, og nærmest bobler over av entusiasme over det nye oppsettet.

– Dette er forbedringer som gir bedre beslutningsgrunnlag og mer tilgjengelige data, sier Ausen.

Hvor kommer søkerne fra
I tillegg til at du får status på alle aktive utlysninger, får du også en kjapp oversikt over ansettelser og rekrutteringsprosesser så langt i år.

– Du får også en visuell oversikt av tid brukt på hver rekrutteringsprosess, og en interaktiv fremstilling av søkernes vei inn til Oslo kommune. Kommer de for eksempel fra Finn.no, Nav, våre egne nettsider; slikt er nyttig å få servert uten å lete etter det, sier Schjølberg.

Bygg ditt eget dashbord
At startsiden er dynamisk gjør at hver enkelt kan designe sitt eget grensesnitt. Kanskje er du for eksempel mer interessert i pågående prosesser, enn å følge med på historikk.

– Det vil også tilføyes ny funksjonalitet i fremtidige releaser, så følg med, avslutter Ausen.