Legger ut nye Kompass-kurs

Hilde Dybdahl og Nils Olav Sørgård (ikke avbildet) har publisert 30 nye opplæringsseanser i servicehåndteringssystemet Kompass for ulike målgrupper.

Av Svein Jørgen Kjenner Johansen

Kursene avholdes i UKEs lokaler i Grensesvingen 9 (tidligere Strømsveien 102), med én times varighet hver.

– Selve systemoppæringen er relativt fort unnagjort, vi har beregnet en halvtime til dette. Den andre halvtimen er til spørsmål og diskusjon, sier kunnskapsforvalter Hilde Dybdahl.


HÅNDHOLDT. Kompass har fordeler med hensyn til både tilgjengelighet, funksjonalitet og grensesnitt. Hilde Dybdahl inviterer alle interesserte til å se selv.

Ikke påkrevet
Hun er innleid fra kommunens systemdriftsleverandør Sopra Steria, og vil være på podiet på alle kursene, sammen med Kompass-systemforvalter Nils Olav Sørgård i UKE.

– Vi understreker at det ikke er påkrevet med opplæring. Dette tilbudet gir vi som en anerkjennelse av at enhver innføring et system så viktig som for IT-servicehåndtering krever ekstra støtte, sier Dybdahl.

Kursene er tilpasset tre ulike målgrupper, med ulikt kompleksitetsnivå: Vanlige medarbeider, koordinator og saksbehandler. Siste kursdag i denne omgang er 27. juni.

Kurstider, påmelding og mer informasjon finner du i Kundeportalen