Effektive ledergrupper – hva skal til

Byrådslederens kontor og UKE inviterer ledere på alle nivåer i kommunen til fagdag om ledergruppeutvikling 18. januar 2018.

Meld deg på her

Over 200 deltakere har så langt meldt seg til vinterens vakreste eventyr: Fagdag om effektive ledergrupper i kulturhuset Sentralen 18.1.2018.

Arrangementet følger samme konsept som tidligere i år, også denne gang i samarbeid med Byrådslederens kontor. Dagen begynner med en inspirasjonsseanse med førsteamanuensis Henning Bang ved Universitetet i Oslo, tema er utvikling av effektive ledergrupper.


INVITERER BREDT. – Alle ledere er velkomne 18. januar, men vi anbefaler å komme hele ledergrupper, sier rådgiver Anne Sanden i Konserntjenester – organisasjon og ledelse.

Med eller uten oppfølgingsbistand
Deretter leder seniorkonsulentene Anne Sanden, Cathrine Greve og Astri Skar ved Konserntjenester – organisasjon og ledelse i UKE forsamlingen gjennom en workshop hvor vi bryner oss på deltakernes daglige og langsiktige utfordringer i lys av de sentrale budskapene fra Bang.

– Hensikten med oppfølgingsdelen etter lunsj er å gi deltakerne en start i forbedrings- og utviklingsarbeidet. Ledergruppeoptimalisering er ganske krevende arbeid, og det er en fordel at vi kan starte de lokale prosessene våre i fellesskap, sier Sanden.

Delta der dere vil
I tillegg tilbyr UKE bistand til ledergrupper på alle nivåer gjennom standardisert og tilpasset ledergruppeutviklingsprosesser. Sanden mener workshopen i januar utgjør et godt startpunkt for de virksomhetene som ennå ikke er i gang med dette arbeidet.

Det er lov å melde seg på kun foredragsdelen. Lunsj er inkludert for de som deltar på hele programmet. Arrangementet er gratis. Målgruppe er ledere på alle nivå.

Meld deg på her

Se også:
De leverer topplederprogrammet (1.9.2017)
Aldri ferdig ledergruppeutviklet (18.6.2017)
Tok med vennene på ledergruppesertifisering (11.4.2017)
Utnytt din ledergruppe (13.2.2017)