Hastebestilling av Oslosykkelen

Bestiller du i løpet av fredag 1. september, kan du ennå få levert din virksomhets elsykler innen november. Ellers kommer de til sesongstart 15. mars 2018.

Mange virksomheter har allerede bestilt Oslosykkelen. Særlig bydelene øst i Oslo har vært ivrige, flere av byrådsavdelingene, eiendomsforetakende, Velferdsetaten, Bymiljøetaten, Kommunerevisjonen og Utviklings- og kompetanseetaten.

Allerede er nær 200 elsykler solgt. Mange bestiller piggdekk fordi de ser for seg helårlig bruk av de flotte elsyklene levert av Oslo-selskapet EVO.

– Jeg har selv vært på flere turer rundt og utenfor byen, det er en behagelig transportform og god profilering av Oslo som samferdselskommune, sier avtaleansvarlig Ebbe Abildgaard Sørensen.


POSTKORT. Avtaleansvarlig Ebbe Abildgaard Sørensen har virkelig latt UKEs nye Oslosykler fått kjørt seg de første ukene i drift. Ellers har den vært mye i skytteltrafikk mellom Helsfyr og Rådhuset. Nå utredes en ordning for utleie til hjemmebruk. 

Bestilling hos leverandør
Normal bestillingsfrist for levering mars 2018 er altså 15. november. Men Sørensen forteller at flere virksomheter har uttrykt ønske om å starte elsyklingen allerede i vintersesongen. Og er du superkjapp, er det altså mulig å få en leveranse før den djupeste snøen kommer.

Sykkelen koster 26 575,- pluss mva., med opsjon på service og tilleggsutstyr. Oslosykkelen leveres med fem års rammegaranti (tre år på motor og elektronikk, to på batteri). Ønsker man en demonstrasjon av sykkelen før kjøp, er det inkludert i avtalen. Bestilling gjøres direkte hos leverandøren EVO Elsykler.

Se også:

Ta også gjerne en titt på finansbyråd Robert Steens inspirasjonsvideo fra lanseringen av Oslosykkelen på Bogerud i sommer.


Se all bestillingsinformasjon og tekniske spesifikasjoner på intranett