Godt nytt for barn og unge

Kommunens avtale på leker og formingsmateriell har vært gjennom to KOFA-saker, men nå er det klart for plastelina, klosser, dyrefigurer, pensler, bankebrett og fargestifter tel.

Av Svein Jørgen Kjenner Johansen

Les om avtalen her

Avtalen er tilpasset behovene til skoler, aktivtetskolen, helseinstitusjoner og barnehager, men alle som trenger leker og formingsmateriell kan bestille.

Få brukernavn hos kundeservice
Bestillinger på den nye avtalen gjøres direkte i leverandøren Trigonors nettbutikk. For å få avtaleprisene må man logge seg inn i nettbutikken som en Oslo kommune-bruker. Brukernavn og passord fås ved å kontakte leverandøren.

– I tilbudet vårt ligger et svært bredt vareutvalg med flat rabatt fra deres vanlige sortiment. Men det er viktig at vi bestiller med eget brukernavn og passord, både for å få lavest pris og for å holde oss til avtalesortimentet, sier avtaleforvalter Zyhrije Januzi.

PEKEBOK. Leverandørens nettbutikk er brukervennlig og lekker, men husk å registrer deg som bruker via kundeservice; ikke direkte på siden. – Da får du riktige utvalg og priser, sier Zyhrije Januzi i Konsernservice.

Følg bestilling på nett
Alle produkter skal være levert innen 10 arbeidsdager fra bestilling. Leverandørens nettbutikk lar oss følge bestillingen og beregne forventet leveringstid, akkurat som når vi sitter hjemme og handler julegaver over nett.

– Levering inkludert retur av emballasje er kostnadsfritt, men det er viktig at vi som bruker avtalen planlegger alle innkjøp, slik at leveransene belaster miljøet i minst mulig grad. Eventuelle bestillinger under 500 kroner utløser et småordretillegg på 150 kroner, sier Januzi.

Hun trekker samtidig frem leverandørens serviceavtale på sykler og lignende uteleker som et fortrinn i den nye avtalen.