Frokostmøte 13. juni: Lederrollen endrer seg – tjenester og verktøy som kan hjelpe deg

Lederrollen endrer seg i takt med den digitale transformasjonen. UKE inviterer ledere i Oslo kommune til presentasjon av enkelte tjenester og verktøy vi vil trenge i byens digitale endring.

Du får høre siste nytt om blant annet HMSREG (verktøy for leverandøroppfølging), KS læring, Prosjektportalen, Workplace, Innbyggerservice og kommunens nye konkurransegjennomføringsverktøy. ORIGO:Folk vil innlede om forventninger til den digitale lederen under parallellsesjonen om internkommunikasjonen. Påmelding  gjøres via hver enkelt overskrift.

Tid: 13. juni 8.30–11. Frokost serveres fra 8 til 8.30.

Sted: Strømsveien 102, 2. etasje
Påmeldingsfrist: 8. juni

Program

8–8.30 Frokost og mingling i foajeen
8.30–9.40
__________
KS Læring – introduksjon

KS Læring er nå tilgjengelig som en tjeneste til hele kommunen. Vi presenterer mulighetene dette verktøyet gir for nettkurs, blandet læring og digital kompetansestyring i kommunens virksomheter.

Internkommunikasjon – et lederverktøy du må bruke

Hvordan skal vi lykkes med å skape den åpne og tillitsbaserte kulturen som gir kortere avstand mellom ledere og ansatte i kommunen, slik det er uttrykt i Byrådserklæringen? Noe av løsningen er internkommunikasjon og verktøy for dette.

Prosjektstyring i Oslo kommune

Hvordan gjennomføre prosjekter i Oslo kommune basert på PRINCE2®.

Oslomodellen – ansvarlig arbeidsliv

23. mai vedtok byrådet et nytt regime for kommunens innkjøpere og leverandører, med særlig vekt på bygg og anlegg. Vi presenterer kravene og ser på hvordan kommunens digitale leverandøroppfølgingsverktøy HMSREG kan gi bedre dialog og økt kontroll.

9.45–11 KS Læring – piloter

Helseetaten og UKE forteller om sine erfaringer med integrasjon mot HR-systemet lansering av i velferdsteknologi og kompetanseutvikling, herunder nasjonal sikkerhetsmåned og nyansattkurs.

Innbyggerservice
Kan alle innbyggere ivaretas når alt blir digitalt? Vi vil tegne et bilde av hvordan innbyggerne kan oppleve det nye «digitale Oslo» i samspill mellom digitale innbyggertjenester, web og Innbyggerservice. Du får høre hva som er gjort, planer om videre arbeid og komme med innspill fra egne erfaringer.
Prosjektportalen i praksis

Live-demonstrasjon av kommunens nye Sharepoint-løsning for prosjekt- og porteføljestyring. Portalen lanseres som en tjeneste til hele kommunen, med oppstart 3. juli.

Digital konkurransegjennomføring

Regelverk for offentlige anskaffelser krever at leverandørkommunikasjon skal foregå elektronisk. Vi demonstrerer EU Supply, kommunens verktøy for konkurransegjennomføring og kontraktsadministrasjon.

3 tanker om “Frokostmøte 13. juni: Lederrollen endrer seg – tjenester og verktøy som kan hjelpe deg

  1. Anne-M.Brøndelsbo

   Hei, jeg ser at påmeldingsfristen er ute, men er det ledige plasser til kursene den 13.6.2017.
   Vi er interessert i 1-2 plasser vedr. prosjektstyring og konkurransegjennomføring.

   Mitt tlf nr er 91730858.

   1. Svein Jørgen Kjenner Johansen Innleggsforfatter

    Hei, beklager at du ikke har fått svar på denne. Ja, det skulle være mulig å snike seg med. Håper du tok sjansen og fikk kommet deg på plass.

Det er stengt for kommentarer.