Endelig rabattavtale på fly

Nå får kommunens ansatte prisavslag både hos SAS og Norwegian når de reiser i jobben. – Husk likevel at det beste og enkleste er å ta en videokonferanse, sier innkjøpsrådgiver Tale Nergård Rønne i UKE.

Av Svein Jørgen Kjenner Johansen

Rabatten hos de to flyselskapene varierer etter destinasjon og seteklasse. Hos Norwegian gjelder avtalen bare innenlands og mellom de nordiske hovedstedene. Avslaget er flatt 5 prosent på lavprisbilletter og 25 prosent på Flex.

Protection concept: computer keyboard with Shield With Keyhole icon and word Security, selected focus on enter button, 3d renderKONTROLL PÅ KONTINENTET.  Innkjøpsrådgiver Tale Nergård Rønne presenterer ny rabattavtale på flyreiser.

Ikke til privatbruk
Hos SAS varierer rabatten mellom 10 og 30 prosent, og gjelder alle typer billetter på alle destinasjoner. Avtalen er imidlertid avhengig av at man bruker SAS Bedriftsportal ved bestilling. Fullstendig prisoversikt er publisert på intranett.

– I tillegg til at vi oppfordrer alle kommunens ansatte til å vurdere om flyreisen er strengt nødvendig, minner vi om at det ikke er anledning til å benytte rabattavtalen til private reiser. Dette fremgår av kommunens etiske regelverk, sier innkjøpsrådgiver Tale Nergård Rønne i UKE.

2 tanker om “Endelig rabattavtale på fly

  1. Lise Christensen

    Hei!
    Ved bestilling av billetter, kan man da bare oppgi at man har rabatten til Oslo Kommune?

    Lise Christensen
    E-CO Energi AS

Det er stengt for kommentarer.