15 prosent rabatt på nettstudier

I samarbeid med Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS) tilbyr UKE et fleksibelt studieprogram for alle som ønsker økt kompetanse innenfor administrasjon og ledelse, HR og personalledelse og økonomi og regnskap.

Studieprogrammet er bygd opp med en rekke enkeltfag som også kan inngå i grader. Alle kurs teller 7,5 studiepoeng. Studiet passer godt for alle som ønsker kompetansehevning innenfor fagområdene, og ikke minst for de som har et lederansvar.

Ansatte i Oslo kommune får 15 prosent rabatt på alle studier.

Nettstudier gjør det mulig for deg å studere når du vil, uansett hvor du befinner deg. Denne fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og andre forpliktelser.

Studiet er åpent for alle som har generell studiekompetanse eller realkompetanse.

Sagt om studiet:
«Nettstudier via Høyskolen Kristiania er en glimrende måte å studere på når en har en fulltidsjobb. Det er enkelt å legge opp et eget studieløp, og skolen gir gode anbefalinger på hvor mye tid en bør sette av og hvordan en bør jobbe med pensum».

«Høyskolen Kristiania Nettstudier har mange interessante fag, og det å kombinere jobb og utdanning på denne måten er en overkommelig måte å øke egen kompetanse på. Ettersom man lærer noe som også arbeidsplassen har nytte av, er det en vinn-vinn-situasjon. Jeg har fått støtte fra OU-fondet, så i tillegg til rabatten er dette et supert tilskudd til kompetanseheving i kommunen».

«Det fungerer greit å studere på nettet. Det var nok litt mer motiverende å studere når Oslo kommune hadde samlinger, men det fungerer greit for meg med rene nettstudier også.

Det går greit å kombinere studiene med jobb, familie og fritid, men det krever struktur og innsats. Det er til tider slitsomt, men fungerer dersom man har bestemt seg for å gjennomføre det. Det vil nok også avhenge hvor mye man legger i studiene».

«Jeg føler jeg har fått den oppfølging av veileder som jeg trenger».

«Det har vært et veldig fint tilbud fra arbeidsgiver, som har betalt studieavgift for meg, noe jeg setter veldig stor pris på. Studiene har jeg i all hovedsak gjort på fritiden. Jeg har tatt 7,5 studiepoeng på et halvt år».

Les mer hos Høyskolen Kristiania

Kontaktperson
Mari Lorentzen, HR-konsern